Comunicació ambiental

Ens entusiasma descobrir indrets salvatges, la seva flora i fauna. Volem compartir el que observem i promoure accions per afavorir la vida del nostre planeta.

No podem protegir allò que no coneixem

Guies de natura

Treballem per destinacions turístiques, per administracions i espais naturals protegits, oferint visites guiades per descobrir i revaloritzar el patrimoni natural i complementar la oferta turística sostenible dels territoris.
 
Oferim guiatges a la natura i de descoberta del paisatge i de la fauna salvatge. Som guies acreditats del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter, del Cap de Creus i  bons coneixedors dels Aiguamolls de l’Empordà, l’Albera i el Massís de les Salines.
 
Som guies acreditats del Parc Natural del cap de Creus i del Parc Natural del Montgrí i les Medes i tenim àmplia experiència en guiatges de natura al Parc Natural dels Aiguamolls i gran coneixement dels Espais Naturals de les comarques Gironines.

Educació ambiental

Tenim experiència en el món de l’educació ambiental i en la realització de tot tipus de tallers ambientals, tant per a escoles com per famílies i grups. Amb les nostres activitats volem transmetre coneixements sobre el nostre entorn natural, així com valors que ajuden en la formació d’una societat ambientalment compromesa.

  • Oferta pedagògica pròpia
  • Per totes les edats educatives
  • En contacte amb la natura
  • Amb respecte pels infants

Consulta la Oferta pedagògica de Gisfera

Creació de continguts

Som bons coneixedors dels sistemes naturals, la biodiversitat i els processos que tenen lloc al medi ambient. Tenim habilitats i experiència en la redacció d’articles i llibres de caire científic i naturalista, fotografia de paisatges i de fauna salvatge, la il·lustració científica i el disseny de materials digitals i analògics per a la sensibilització ambiental.

Projectes realitzats

 

Senyalització del patrimoni medieval de Navata

Projecte de senyalització que convida a resseguir el traçat de l’antiga muralla i a passejar pels carrers del nucli antic, per revelar els orígens de la vila i l’estil de vida dels seus habitants a l’època medieval.
Llegir més
 

Il·lustració científica, fitxes de carnívors

Creació d'il·lustracions de carnívors per al disseny d'una nova activitat pedagògica.
Llegir més
 

Projecte transfronterer del Pirineu de l’Alta Garrotxa, les Salines i el Vallespir

El Projecte transfronterer del Pirineu de l’Alta Garrotxa, les Salines i el Vallespir hem desenvolupat diferents fases del projecte, des...
Llegir més
Llegir més
 

Visites guiades de natura per a municipis

Oferim activitats especialitzades de natura i per famílies per a Àrees de turisme de diferents municipis de l'Alt Empordà
Llegir més
 

Construcció d’un “Hide” d’observació de fauna a un allotjament rural

Construcció d’un hide d'observació de fauna per tal de millorar de l’oferta ecoturística de l'allotjament
Llegir més
 

Organització d’un curs de limícoles al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Organització d’un curs d’ornitologia especialitzat en limícoles de 2 dies complerts a les instal·lacions de l’aula de natura del  Mas...
Llegir més
Llegir més
 

I Fira de Natura de Llançà

Disseny i gestió d’una fira especialitzada en temàtica de natura durant la Setmana Santa de 2019. Zona d’estands. Igualment es...
Llegir més
Llegir més
 

Fotografia de fauna

Fotografia de fauna realitzada per diferents entitats i projectes.
Llegir més

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...