Què és gisfera?

Professionalitat, sostenibilitat i economia social

Ens mou la natura

A Gisfera treballem per la millora del medi natural i la biodiversitat amb estratègies integrals i solucions innovadores, afavorint la implicació social i la sensibilització ambiental.

Gisfera està especialitzada en estudis, projectes i estratègies de desenvolupament local, conservació de la biodiversitat, comunicació ambiental, turisme responsable, educació ambiental, divulgació i recerca científica.

La nostra missió és treballar pel medi ambient i la biodiversitat d’acord amb els valors cooperatius i la sostenibilitat. Fem projectes per harmonitzar la interacció de les persones amb la natura, minimitzar els seus impactes i afavorir els efectes positius i real en la natura. Intentem provocar un canvi de mentalitat en la societat vers la conservació dels ecosistemes i la natura en general. Mitjançant una activitat professional que genera llocs de treball dignes, i uns projectes gestionats sota criteris de qualitat i excel·lència, volem afegir valor tant per l’organització com per la resta de la societat.

Gisfera, SCCL, som una cooperativa de treball associat, sense ànim de lucre, i amb raó social a Mas Soler Nou, d’Estanyol (Full 14927 inscripció 1 del Registre de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, regulada segons la Llei 12/2015, de 9 de juliol, de Cooperatives de Catalunya).

Valors i objectius

Desenvolupament local i global

Pensem globalment i actuem localment

Som conscients de la repercussió dels nostres projectes locals en el món global i creiem en que els canvis són possibles.

Conservació de la natura

Projectes ambientalment sostenibles

La natura és el nostre medi i el nostre mitjà per dinamitzar el territori. La conservació de la natura i la biodiversitat és l’eix central dels nostres projectes.

Sostenibilitat

Social, econòmica i ambiental

Creiem que podem aportar el nostre granet de sorra a fer un món més just, equitatiu i sostenible. 

Xevi Soler
BIODIVERSITAT I RECERCA CIENTÍFICA

Geògraf i tècnic superior en gestió forestal i medi natural. Tinc experiència en restauració d’espais degradats, i en la gestió del territori. Faig divulgació ambiental a través de l’educació ambiental i guiatges en diferents espais naturals protegits. Desenvolupo projectes que afavoreixin la conservació de la biodiversitat i el seu estudi. M’agrada perdre’m per espais feréstecs i la fotografia de natura.

Estel Turbau
Desenvolupament local i cooperació

Ambientòloga i experta en SIG.
Des de fa uns anys participo en diferents projectes de desenvolupament rural, gestió del territori, dinamització econòmica, turisme sostenible, conservació del patrimoni natural i cooperació transfronterera.
M’apassiona la il·lustració científica, la muntanya i la natura.

Marcel Gutinell
ECOTURISME I EDUCACIÓ AMBIENTAL

Guia de natura, educador ambiental i especialista en turisme de fauna.
Obsessionat en promoure i desenvolupar un turisme responsable amb el medi, amb el territori i amb les persones.
M’apassiona crear projectes que apropin la natura a la societat. Sóc expert en implicar-me en tot allò que pot comportar fer un món millor.

"No dubtis mai de que un grup reduït de persones compromeses pot canviar el món, de fet, és la única cosa que pot fer-ho"

Margaret Mead

Contacta'ns!

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...