Què és gisfera?

Una cooperativa sense ànim de lucre

La cooperativa de projectes ambientals

Per què una cooperativa sense ànim de lucre?

Gisfera som una cooperativa de professionals, sense ànim de lucre, especialitzada en estudis i projectes de desenvolupament local vinculats al territori, el medi ambient, el turisme sostenible, la conservació de la biodiversitat, l’educació i la divulgació ambiental.

Després d’anys d’experiència treballant en diferents projectes, tres companys decidim constituir la cooperativa Gisfera, amb la finalitat de treballar conjuntament fent allò que més ens agrada i que s’ens dona més bé… projectes de cooperació basats en el desenvolupament sostenible, la conservació del medi ambient, el turisme sostenible i l’estudi de la natura.

Tot això en un entorn laboral honest, ètic, flexible i dinàmic que ens permeti repercutir de forma positiva en la societat.

Llegir més...

Desenvolupament local i global

Pensem globalment i actuem localment

Som conscients de la repercussió dels nostres projectes locals en el món global i creiem en que els canvis són possibles.

Conservació de la natura

Projectes ambientalment sostenibles

La natura és el nostre medi i el nostre mitjà per dinamitzar el territori. La conservació de la natura i la biodiversitat és l’eix central dels nostres projectes.

Sostenibilitat

Social, econòmica i ambiental

Creiem que podem aportar el nostre granet de sorra a fer un món més just, equitatiu i sostenible. 

Xevi Soler
BIODIVERSITAT I RECERCA CIENTÍFICA

Geògraf i tècnic superior en gestió forestal i medi natural. Tinc experiència en restauració d’espais degradats, i en la gestió del territori. Faig divulgació ambiental a través de l’educació ambiental i guiatges en diferents espais naturals protegits. Desenvolupo projectes que afavoreixin la conservació de la biodiversitat i el seu estudi. M’agrada perdre’m per espais feréstecs i la fotografia de natura.

Estel Turbau
Desenvolupament local i cooperació

Ambientòloga i màster en SIG.
Des de fa uns anys participo en diferents projectes de desenvolupament rural, gestió del territori, dinamització econòmica, turisme sostenible, conservació del patrimoni natural i cooperació transfronterera.
M’apassiona la muntanya, l’esquí, els viatges i la natura.

Marcel Gutinell
ECOTURISME I EDUCACIÓ AMBIENTAL

Guia de natura, educador ambiental i especialista en turisme de fauna.
Obsessionat en promoure i desenvolupar un turisme responsable amb el medi, amb el territori i amb les persones.
M’apassiona crear projectes que apropin la natura a la societat. Sóc expert en implicar-me en tot allò que pot comportar fer un món millor.

"No dubtis mai de que un grup reduït de persones compromeses pot canviar el món, de fet, és la única cosa que pot fer-ho"

Margaret Mead

Contacta'ns!

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...