Serveis

Què fem?

Educació ambiental

Tenim molta experiència en el món de l’educació ambiental i en la realització de tot tipus de tallers ambientals, tant per a escoles com per famílies i grups. Amb les nostres activitats volem transmetre coneixements sobre el nostre entorn natural, així com valors que ajuden en la formació d’una societat ambientalment compromesa.

Llegir més

Biodiversitat

Duem a terme estudis del territori que avaluen l’estat de les espècies de fauna i flora presents en un espai natural mitjançant inventaris i l’aplicació de tècniques no intrusives amb sistemes de caixes niu i fototrampeig. La informació que obtenim d’un territori ens permet plantejar solucions i estratègies per a la seva gestió i conservació.

Llegir més

Restauració d'espais naturals

Dissenyem i executem projectes de recuperació d’hàbitats degradadats o que han patit algun impacte, amb l’aplicació de tècniques de bioenginyeria i treballs de restauració que permeten naturalitzar, gestionar l’ús públic, conservar i retornar el lloc al seu estat natural. 

Llegir més

Desenvolupament sostenible

Identifiquem les oportunitats dels territoris per a esdevenir més sostenibles a nivell econòmic, ambiental i social. Proposem estratègies que permeten revaloritzar els municipis en base a la capacitat de càrrega dels seus recursos. 

LLegir més

Ecoturisme

Creiem que el turisme hauria de ser responsable amb el medi ambient, fent un ús racional dels recursos i minimitzant els residus, respectuós i que afavoreixi l’economia local. Elaborem programes i projectes de turisme de fauna, disseny de rutes, infraestructures d’observació i desenvolupament rural lligat al turisme responsable.

Llegir més

Creació de continguts

L’equip de professionals de Gisfera som bons coneixedors dels sistemes naturals, la biodiversitat i els processos que tenen lloc al medi ambient. Tenim habilitats i experiència en la redacció d’articles i llibres de caire científic i naturalista, fotografia de paisatges i especialment de fauna salvatge i il·lustració científica i disseny de materials digitals i analògics per a la sensibilització ambiental.

Llegir més

Un petit grup de persones compromeses pot canviar el món... de fet, és la única cosa que pot fer-ho.

Margaret Meade.

Contacta'ns!

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...