Serveis

És important què fem... i també com ho fem

Territori i biodiversitat

Restauració d'espais naturals

Dissenyem i executem projectes de recuperació d’hàbitats degradadats o que han patit algun impacte, amb l’aplicació de tècniques de bioenginyeria i treballs de restauració que permeten naturalitzar, gestionar l’ús públic, conservar i retornar el lloc al seu estat natural. 

Llegir més

Biodiversitat

Duem a terme estudis del territori que avaluen l’estat de les espècies de fauna i flora presents en un espai natural mitjançant inventaris i l’aplicació de tècniques no intrusives amb sistemes de caixes niu i fototrampeig. La informació que obtenim d’un territori ens permet plantejar solucions i estratègies per a la seva gestió i conservació.

Llegir més

Recerca i estudis

Comunicació ambiental

Creació de continguts

L’equip de professionals de Gisfera som bons coneixedors dels sistemes naturals, la biodiversitat i els processos que tenen lloc al medi ambient. Tenim habilitats i experiència en la redacció d’articles i llibres de caire científic i naturalista, fotografia de paisatges i especialment de fauna salvatge i il·lustració científica i disseny de materials digitals i analògics per a la sensibilització ambiental.

Llegir més

Educació ambiental

Tenim molta experiència en el món de l’educació ambiental i en la realització de tot tipus de tallers ambientals, tant per a escoles com per famílies i grups. Amb les nostres activitats volem transmetre coneixements sobre el nostre entorn natural, així com valors que ajuden en la formació d’una societat ambientalment compromesa.

Llegir més

Guiatges de natura

Desenvolupament sostenible

Consultoria estratègica

Identifiquem les oportunitats dels territoris per a esdevenir més sostenibles a nivell econòmic, ambiental i social. Proposem estratègies que permeten revaloritzar els municipis en base a la capacitat de càrrega dels seus recursos. 

LLegir més

Ecoturisme

Creiem que el turisme hauria de ser responsable amb el medi ambient, fent un ús racional dels recursos i minimitzant els residus, respectuós i que afavoreixi l’economia local. Elaborem programes i projectes de turisme de fauna, disseny de rutes, infraestructures d’observació i desenvolupament rural lligat al turisme responsable.

Llegir més

Ordenació i ús públic

Un petit grup de persones compromeses pot canviar el món... de fet, és la única cosa que pot fer-ho.

Margaret Meade.

Contacta'ns!

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...