Biodiversitat

Estratègies per a la conservació

Els nostres paisatges gaudeixen d’una biodiversitat excepcional, que moltes vegades és poc coneguda i poc apreciada degut al seu desconeixement.

La falta de coneixement sobre el nostre entorn natural ha dut, en molts casos, a que les intervencions en el territori hagin afectat greument a diferents espècies de flora i fauna.
En un simple obrir i tancar d’ulls de temps geològic, els humans ens hem convertit en governants de la vida a la terra, però també en els responsables d’una extinció massiva d’espècies que amenaça amb destruir la seva biodiversitat, i posa en entredit la nostra mateixa supervivència.  Edward O. Wilson

Des de Gisfera duem a terme estudis del territori que avaluen l’estat de les espècies de fauna i flora presents en un espai natural mitjançant inventaris, i l’aplicació de tècniques no intrusives amb sistemes de caixes niu, càmeres trampa, captura en viu i transsectes. La informació que s’obté d’un territori, ens ajuda en la presa de decisions i a plantejar solucions i estratègies per a la millora de la seva gestió i conservació.

Desenvolupem estratègies integrals de conservació de la biodiversitat

  • Estudis de biodiversitat i seguiments de fauna. Duem a terme estudis del territori que avaluen l’estat de la biodiversitat presents en un espai natural mitjançant inventaris i l’aplicació de tècniques no intrusives.
  • Propostes de conservació. A partir de les dades que obtenim sobre la biodiversitat
    d’un territori, podem plantejar solucions i estratègies per a la seva gestió i conservació.
  • Senyalització i interpretació de la natura. Dissenyem rutes, i alhora, infraestructures d’observació i interpretació de l’entorn natural i cultural.
  • Educació ambiental. Organitzem accions per a conèixer i valorar el territori; des de xerrades temàtiques, a jornades i programes de sortides de natura i activitats per als escolars.

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...