(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Territori

El medi natural, el nostre entorn, és un actiu del nostre territori. La bona gestió d’aquest reverteix en el benestar de la població, i alhora és un indicador de bones pràctiques.

Un espai natural ben gestionat genera noves expectatives econòmiques, com de valorització del nostre territori.

Identifiquem les oportunitats dels territoris per a esdevenir més sostenibles a nivell econòmic, ambiental i social. Proposem estratègies que permeten revaloritzar els municipis en base a la capacitat de càrrega dels seus recursos. 

Els valors naturals, culturals i social dels pobles de Catalunya son el nostre patrimoni i poden ser l’eix del desenvolupament local dels territoris. 

L’equip de Gisfera identifiquem les oportunitats dels territoris per a esdevenir més sostenibles a nivell econòmic, ambiental i social. Proposem estratègies que permeten revaloritzar els municipis en base a la capacitat de càrrega dels seus recursos.

Elaborem i portem a la pràctica estratègies integrals de revalorització del territori perquè esdevinguin noves oportunitats de desenvolupament social, econòmic i ambiental.

Com a consultoria tècnica col·laborem amb els municipis i a les empreses per identificar, avaluar i revaloritzar el seu patrimoni natural perquè esdevingui el veritable motiu del canvi.  

Creiem que el turisme hauria de ser responsable amb el medi ambient, fent un ús racional dels recursos i minimitzant els residus, respectuós i que afavoreixi l’economia local.

Elaborem programes i projectes de turisme de fauna per a fomentar el turisme de natura als allotjaments.

La captació de nous clients passa per oferir propostes diferenciades i de qualitat. El turisme de natura i respectuós amb el medi és un dels principals motius en l’elecció de la destinació (Eurobaròmetre 2017).

El turisme de fauna és un dels sectors en expansió a nivell global, i per tant, representa una oportunitat molt interessant pels allotjaments rurals.

L’equip de Gisfera som especialistes en oferir serveis orientats a empreses d’allotjament turístic. Després de realitzar una visita a l’allotjament, valorarem conjuntament les possibilitats de l’espai i us fem una proposta d’accions i activitats a desenvolupar-hi.

Avaluem les accions necessàries per fer una correcte gestió de l’ús públic dels espais naturals i fem propostes innovadores per a garantir la preservació i la seva funció sistèmica.

Portem a terme projectes d’adaptació dels allotjaments turístics i els espais per al turisme de fauna, disseny de rutes, infraestructures d’observació i desenvolupament rural lligat al turisme responsable.

  • Ordenació de les activitats
  • Instal·lació de punts d’agait (hides)
  • Caixes niu per a ocells

Projectes realitzats

Servei de Guies i d’Educació Ambiental del Parc Natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter

Des de principis del 2021, som el Servei de Guies i d’Educació Ambiental del Parc Natural del Montgrí, illes Medes […]

Visites guiades de natura per a municipis

Oferim activitats especialitzades de natura i per famílies per a Àrees de turisme de diferents municipis de l'Alt Empordà

Construcció d’un “Hide” d’observació de fauna a un allotjament rural

Construcció d’un hide d'observació de fauna per tal de millorar de l’oferta ecoturística de l'allotjament

Fira de Natura de Llançà

Disseny i gestió d’una fira especialitzada en temàtica de natura durant la Setmana Santa de 2019. Zona d’estands. Igualment es […]

Visites guiades al Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Oferta de visites guiades per la descoberta del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter dirigides a […]