Oferta pedagògica curs 2017-2018

Informació del projecte

Client Escoles i instituts de Catalunya

Descripció del projecte

Oferim, a escoles i instituts de Catalunya, diferents propostes didàctiques des d’educació infantil fins a batxillerat.

Amb una llarga trajectòria dedicats a l’educació ambiental, les nostres activitats estan orientades a l’observació, la viència, l’interpretació i la comprensió. Volem que els alumnes, a partir del joc, les dinàmiques o les activitats d’estudi que els proposem, puguin aprendre a gaudir de la natura i que siguin capaços d’assolir uns coneixements que els facin més respectuosos amb el món que els envolta. Hem dissenyat una programació amb un seguit d’activitats i tallers per a que l’alumne conegui, entengui i gaudeixi dins un entorn agradable, el seu territori proper.

La tortuga Tura, els ulls de la sirena, els secrets de la sureda, els ocells dels aiguamolls, dòlmens i menhirs, l’energia eòlica… un ampli catàleg de propostes adequades a les competències de cada curs. També oferim activitats continuades a l’entorn de l’escola, amb objectius específics com conèixer la geografia bàsica i els seus topònims, els fonaments bàsics de l’ecologia, la fauna i la vegetació i les problemàtiques ambientals locals.

Entenem que amb la comprensió dels alumnes dels valors naturals amb les seves característiques i peculiaritats, farem estimar i valorar el lloc on vivim.

Consulta la oferta pedagògica pel curs 2017-2018.

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...