Apropa’t al parc

Activitats de descoberta del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter

La Ruta del Vent

Preu0 €
3 hores
Data: 13 de juny
Itinerari que permet veure el vell entramat agrícola de l’interior del Massís del Montgrí. Entre pinedes i garrigues, passarem per antics aixarts, dolines i barraques.
0

Taller: Crea el teu diari naturalista

Preu0 €
3 hores
Data: 20 de juny
Una sortida a la natura ens permet observar el fascinant món que ens envolta. Aprendrem a fer un diari naturalista per poder millorar la nostra capacitat d'observació i descobrir els canvis del paisatge i de la vida salvatge.
0

Volta en bicicleta a l’antic estany de Bellcaire

Preu0 €
4 hores
Data: 25 de juny
Volta a l'antic Estany de Bellcaire, dessecat al segle XVIII, i que a l'actualitat mostra un paisatge rural típic empordanès amb canals, arrossars, fruiters, camps de cereals, boscos mediterranis, masies fortificades, pobles enlairats als petits turons, i una fauna i flora molt especial.
0

El conreu de l’arròs ecològic al Parc i els beneficis ambientals que aporta

Preu0 €
3 hores
Data: 27 de juny
Itinerari per la plana arrossaire de Pals i visita a una arrossar ecològic de la zona de Pals per entendre les repercussions als ecosistemes i els beneficis del maneig ecològic.
0

La Duna Continental, quin munt d’història!

Preu0 €
3 hores
Data: 29 juny, 13, 27 de juliol, 10 , 24, d'agost i 7 de setembre
La sorra de les platges de la Badia de Roses empesa per la tramuntana han fet un viatge impressionant. En voleu esbrinar la seva història?
0

La Pletera al Capvespre

Preu0 €
3 hores
Data: Els dijous: 1, 15, 29 de juliol, 12, 26 d'agost i 9 de setembre
Aquest és el moment per descobrir un espai natural guanyat al ciment i gaudir de la seva fauna i flora. Passeig per descobrir una zona humida recuperada amb una gran riquesa natural.
0

La vida als arrossars

Preu0 €
3 hores
Data: 8, 22 de juliol, 5, 19 d'agost, i 2 de setembre
Qui diu que en un arrossar no hi ha vida? Passeig de tarda per gaudir dels ocells que s'alimenten, descansen i volen per una zona tan màgica com la plana de la Badia de Pals.
0