Paisatges

Descoberta d'espais naturals i territoris desconeguts

La Mar d’amunt, la costa nord del Cap de Creus

Preu255 €
4 h
Descobrirem la força de la tramuntana i el mar sobre el paisatge del Cap de Creus.
0

Cala Pedrosa i Cala Ferriol

Preu245 €
3 h
Preciosa ruta per conèixer la part litoral del Montgrí, cales amagades entre boscos, vegetació mediterrània i una fauna adaptada a l'ambient mediterrani.
0

La reserva dels estanys de Vilaüt, descobrim l’antic estany de Castelló

Preu245 €
4 h
Qui hauria dit que l’ estany més gran de Catalunya era a l’Empordà? Ho descobrirem en aquesta visita guiada...
0

Dòlmens i menhirs als Estanys de la Jonquera

Preu245 €
3 h
La Zona dels Estanys de la Jonquera tenen un encant especial; entre suredes tancades i estanys plens de vida ens apareixen dolmens, menhirs i cromlecs.
0

La Pletera i la Gola del Ter

Preu255 €
3 h
Maresmes,dunes, platges i la desembocadura del Ter formen un conjunt d'espais naturals típicament mediterranis i amb una fauna i flora molt variada.
0

Fauna i vinya ecològica a l’Albera (amb tast de vins)

Preu300 €
4 h
La Gutina és un celler de producció ecològica situat en un espai natural extraordinari i on prenen accions per la protecció de la fauna salvatge.
0

El Pla de Tudela, paisatges de Salvador Dalí

Preu295 €
3 h
Itinerari per la Reserva Integral del Cap de Creus, on la geologia, el mar i la tramuntana dibuixen un paisatge de gran impacte emocional. Vegetació endèmica, estructures geològiques antigues i la mediterrània de fons.
0

La Reserva Integral del Cap de Creus: mar, roques i tramuntana

Preu295 €
4 h
Itinerari per la Reserva Integral del Cap de Creus,on la geologia, el mar i la tramuntana dibuixen un paisatge de gran impacte emocional.
0

Els secrets de la Garriga

Preu250 €
3 h
La Garriga és un espai natural força desconegut que es caracteritza per estar sobre un terreny calcari de pendents suaus i de paisatge típicament mediterrani.
0

La Ruta del Vent

Preu250 €
3 hores
Itinerari que permet veure el vell entramat agrícola de l’interior del Massís del Montgrí. Entre pinedes i garrigues, passarem per antics aixarts, dolines i barraques.
0

La duna continental i els focs mediterranis

Preu250 €
2h
El foc és un element molt lligat als ecosistemes mediterranis. Visitarem la zona cremada aquest estiu 2021 per tal d'entendre les adaptacions i estratègies del bosc de la zona del coll de les sorres.
0