(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Cartelleres de sensibilització ambiental a l’Alta Garrotxa

ClientConsorci de l'Alta Garrotxa
AptitudsIl·lustració científica, disseny gràfic, creació de continguts, comunicació ambiental

Cartelleres de sensibilització a l'Alta Garrotxa

Hem col·laborat amb el Consorci de l’Alta Garrotxa, juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa i Turisme Garrotxa, per fer senyalització, vinculada a l’ordenació de l’ús públic a l’espai natural protegit.

S’han creat dos panells informatius que, de forma atractiva, comuniquen en relació als valors naturals i les seves interrelacions i pretenen contribuir a la sensibilització del públic general.  

En primer lloc, destaquen els valors principals de la xarxa fluvial, concretament a la riera de Sant Aniol, on es troben hàbitats molt sensibles de l’espai i on hi coincideixen les principals activitats de lleure. En el plafó també s’hi representa sistema càrstic de l’espai, imprescindible per a la interpretació del conjunt.

En segon lloc s’ha confeccionat un panell sobre la importància de les pastures de muntanya i l’activitat ramadera per la conservació de determinats valors naturals. En aquest plafó s’han plasmat les principals interrelacions i processos que hi tenen lloc. Aquest darrer plafó, s’ha instal·lat al sector de Comanegra, on es troben els prats d’hàbitat comunitari amb millor representació dins de tota l’Alta Garrotxa.