(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Ruta ornitològica i millora de l’hàbitat a La Garriga

ClientAjuntament d'Avinyonet de Puigventós
Pàgina webhttps://www.avinyonetdepuigventos.cat/index.php/ajuntament/noticies/644-itinerari-ocells-garriga-emporda-2022

Ruta ornitològica i instal·lació de caixes niu a l'Espai Natural de la Garriga

Gisfera hem col·laborat amb l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós a crear una nova ruta interpretativa a l’espai de la Garriga d’Empordà: l’itinerari dels ocells de la Garriga d’Empordà

Aquesta ruta permet descobrir els ambients de la Garriga, així com les diferents espècies que s’hi poden trobar. El nou recorregut, que només es pot fer a peu, compta amb 9 plafons distribuïts al llarg de l’itinerari. La informació, en format àudio, es pot descarregar a través de la lectura dels diferents codis QR dels plafons instal·lats. S’ha creat i dissenyat, com a complement, una petita guia en format pdf.

Per altra banda, com a element de reforç de la millora de la biodiversitat, s’ha dut a terme la instal·lació de caixes niu per a diferents espècies de la Garriga d’Empordà: gaig blau, mussol i xoriguer. Aquesta proposta millora la presència d’algunes espècies d’ocells que tenen importància per a l’ecosistema, i que també són beneficioses pels conreus, i alhora presenten unes poblacions baixes a causa de la pèrdua d’espais òptims on fer els nius i/o trobar refugi.