(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Educació ambiental i formació

Amb una llarga trajectòria en el món de l’educació ambiental, les nostres activitats estan orientades a l’observació, el joc, la vivència, la interpretació i la comprensió.

Volem que els alumnes, a partir del joc, amb les dinàmiques o les activitats d’estudi, puguin aprendre a gaudir de la natura i que siguin capaços d’assolir uns coneixements que els faci més respectuosos amb el món que els envolta.

Som guies acreditats del Parc Natural del cap de Creus i del Parc Natural del Montgrí i les Medes i tenim àmplia experiència en guiatges de natura al Parc Natural dels Aiguamolls i tenim gran coneixement dels Espais Naturals de les comarques Gironines.

Propostes a la natura

Us proposem un conjunt d’activitats pedagògiques d’educació ambiental des de Cicle Inicial fins a Batxillerat, que es porten a terme a diferents espais naturals de les comarques gironines.

També us proposem Treballs de Síntesi i Estades a l’Empordà que inclouen un programa de propostes al medi natural per observar, conèixer, interpretar, avaluar, jugar i divertir-se aprenent amb i de la natura.

CURS 2020-21

Hem dissenyat una programació amb un seguit d’activitats i tallers per a que l’alumne conegui, entengui i gaudeixi d’una manera agradable i respectuosa el seu entorn proper.

Entenem que amb la comprensió dels alumnes dels valors naturals i de les característiques i peculiaritats, farem estimar i valorar el lloc on vivim i la natura. Aquesta proposta està plantejada amb criteri, qualitat i respecte pel territori i per l’alumnat.

La tortuga Tura, els ulls de la sirena, els secrets de la sureda, els ocells dels aiguamolls, dòlmens i menhirs, l’energia eòlica… un ampli catàleg de propostes adequades a les competències de cada curs.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9131″ ][/3d-flip-book]

Presentem una proposta d’activitats continuades durant tot el curs escolar. Ens proposem que els alumnes puguin veure i comprendre els canvis que ens ofereix la natura, a través d’una activitat mensual o trimestral per aula.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9127″ ][/3d-flip-book]

El bosc mediterrani és un espai on hi ha molta diversitat d’espècies d’animals. Aprendrem a reconèixer des de ven a prop diferents espècies d’ocells i mamífers a partir de les tècniques de fototrampeig.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9155″ ][/3d-flip-book]

Proposta pedagògica per a conèixer els ocells de l’entorn de l’escola i alhora comprendre la seva importància en l’ecosistema. En col·laboració amb la Fundació Astres i l’Institut Català d’Ornitologia.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9158″ ][/3d-flip-book]