(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Guies de natura

Ens entusiasma descobrir indrets salvatges, la seva flora i fauna. Volem compartir el que observem i promoure accions per afavorir la vida del nostre planeta.

Entre tots podem canviar el model de turisme basat en el consum d’experiències. A Gisfera busquem que el visitant es converteixi en actor secundari de la natura, i alhora actor principal del canvi en els territoris que visita i a més participi en la seva conservació.
 
Treballem per destinacions turístiques, per administracions i espais naturals protegits, oferint visites guiades per descobrir i revaloritzar el patrimoni natural i complementar la oferta turística sostenible dels territoris.
 
Som guies acreditats del Parc Natural del cap de Creus i del Parc Natural del Montgrí i les Medes i tenim àmplia experiència en guiatges de natura al Parc Natural dels Aiguamolls i gran coneixement dels Espais Naturals de les comarques Gironines.

Projectes realitzats

Servei de Guies i d’Educació Ambiental del Parc Natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter

Des de principis del 2021, som el Servei de Guies i d’Educació Ambiental del Parc Natural del Montgrí, illes Medes […]

Visites guiades de natura per a municipis

Oferim activitats especialitzades de natura i per famílies per a Àrees de turisme de diferents municipis de l'Alt Empordà

Construcció d’un “Hide” d’observació de fauna a un allotjament rural

Construcció d’un hide d'observació de fauna per tal de millorar de l’oferta ecoturística de l'allotjament

Fira de Natura de Llançà

Disseny i gestió d’una fira especialitzada en temàtica de natura durant la Setmana Santa de 2019. Zona d’estands. Igualment es […]

Visites guiades al Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Oferta de visites guiades per la descoberta del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter dirigides a […]