(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Viatges salvatges

L’experiència de gaudir de la fauna salvatge i els paisatges feréstecs és una de les coses mes impactants que es pot viure.

Des de VIATGES SALVATGES us proposem activitats, experiències i viatges per a contemplar i entendre la vida salvatge que comparteix el planeta amb nosaltres.

Amb aquesta iniciativa volem contribuir a un model turístic fermament responsable. Us volem convidar a participar a aquesta nova manera de fer turisme, que comporta ser conscients dels beneficis i dels impactes que provoquem als llocs que visitem. Indrets que ens acullen temporalment, i que hem de respectar la seva identitat, els seus paisatges i la seva manera de ser.

Volem ser capaços de generar el menor impacte possible al medi natural i ser una alternativa de desenvolupament sostenible per al territori que ens acull.

Consulta les nostres propostes d’activitats i experiències a Viatges salvatges. Consulteu també el nostre programa d’experiències dedicat especialment a les famílies més salvatges

  • En planificar el viatge o sortida, treballem amb proveïdors i allotjaments, que ens ofereixin garanties de qualitat i respecte als drets dels treballadors i al medi ambient. Guies locals, empreses familiars, productes locals i benestar animal.
  • Durant l’estada intentem utilitzar amb moderació els recursos naturals, com l’aigua i l’energia. Com minimitzar la generació de residus, ja que aquests són una font de contaminació.
  • En un espai natural procurem que l’única petjada que deixem sigui la del nostre calçat.
  • Al nostre destí gaudim coneixent la cultura, costums, gastronomia i tradicions de les poblacions.
  • Tractem de contribuir amb la nostra presència al desenvolupament d’un turisme responsable i sostenible, construint amb el nostre viatge a un pla­neta més saludable i solidari.