L’equip

Xevi Soler
Biodiversitat i recerca

Geògraf i tècnic superior en gestió forestal i medi natural. Tinc experiència en restauració d’espais degradats, i en la gestió del territori. Faig divulgació ambiental a través de l’educació ambiental i guiatges en diferents espais naturals protegits. Desenvolupo projectes que afavoreixin la conservació de la biodiversitat i el seu estudi. M’agrada perdre’m per espais feréstecs i la fotografia de natura.

Estel Turbau
Desenvolupament local i cooperació

Ambientòloga i màster en SIG.
Des de fa uns anys participo en diferents projectes de desenvolupament rural, gestió del territori, dinamització econòmica, turisme sostenible, conservació del patrimoni natural i cooperació transfronterera.
M’apassiona la muntanya, l’esquí, els viatges i la natura.

Marcel Gutinell
Ecoturisme i educació ambiental

Guia de natura, educador ambiental i especialista en turisme de fauna.
Obsessionat en promoure i desenvolupar un turisme responsable amb el medi, amb el territori i amb les persones.
M’apassiona crear projectes que apropin la natura a la societat. Sóc expert en implicar-me en tot allò que pot comportar fer un món millor.

Col·laboradores habituals

Lidia Salvanera
Guia i educadora ambiental

Biòloga, educadora ambiental i guia de natura.
Fa 12 anys que treballo de guia i educadora ambiental, en els quals, a més de gaudir-ne, he anat coneixent i estimant bona part del territori gironí.

Carina Ibañez
Arquitectura sostenible

Arquitecta apassionada per la reutilització de materials i l’arquitectura sostenible en entorns rurals, interessada en aconseguir la transformació dels espais naturals mantenint l’equilibri entre l’ús públic i la seva conservació.

Col·laboracions

Campus Patrimoni Natural i Cultural UdG

El Campus Patrimoni Cultural i Natural de la Universitat de Girona és una plataforma relacional amb un clar plantejament market driven, que té per objectiu principal facilitar proactivament la relació entre les empreses i institucions del sector del patrimoni cultural i natural i la Universitat de Girona, sobre la base del contacte a priori i la promoció i manteniment d’una relació continuada a través d’una interlocució personalitzada i única amb la Universitat de Girona.

Del mar als cims

Programa que ofereix activitats d’educació en la natura i de coneixement dels espais naturals de les comarques gironines.

Els Programes Pedagògics de la Diputació de Girona tenen com a finalitat materialitzar l’aproximació dels escolars al patrimoni cultural i natural de les terres de Girona.

El conjunt de les activitats estan repartides arreu del territori gironí, i són organitzades per entitats especialitzades en aquest tipus de serveis

GPO: German Precision Optics

GPO va ser fundada per executius sèniors de la indústria òptica que van crear una estructura corporativa única que els permet construir productes de gran qualitat a millor preu que les altres marques. Els seus productes estan confeccionats amb estàndards d’alta qualitat en algunes de les instal·lacions de producció mundial més grans del món. Tots els seus projectes de disseny, enginyeria i gestió de qualitat es realitzen a Alemanya.
Gisfera som els primers distribuidors Oficials dels productes de GPO a Catalunya i Espanya.

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...