Educació ambiental i formació

Propostes pedagògiques a la natura

Propostes a la natura

Us proposem un conjunt d’activitats pedagògiques d’educació ambiental des de Cicle Inicial fins a Batxillerat, que es porten a terme a diferents espais naturals de les comarques gironines.

També us proposem Treballs de Síntesi i Estades a l’Empordà que inclouen un programa de propostes al medi natural per observar, conèixer, interpretar, avaluar, jugar i divertir-se aprenent amb i de la natura.

CURS 2020-21

Activitats pedagògiques d'educació ambiental

Descarrega el pdf

Hem dissenyat una programació amb un seguit d’activitats i tallers per a que l’alumne conegui, entengui i gaudeixi d’una manera agradable i respectuosa el seu entorn proper.

Entenem que amb la comprensió dels alumnes dels valors naturals i de les característiques i peculiaritats, farem estimar i valorar el lloc on vivim i la natura. Aquesta proposta està plantejada amb criteri, qualitat i respecte pel territori i per l’alumnat.

La tortuga Tura, els ulls de la sirena, els secrets de la sureda, els ocells dels aiguamolls, dòlmens i menhirs, l’energia eòlica… un ampli catàleg de propostes adequades a les competències de cada curs.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9131″ ][/3d-flip-book]

Activitats a l'entorn de l'escola

Descarrega el pdf

Presentem una proposta d’activitats continuades durant tot el curs escolar. Ens proposem que els alumnes puguin veure i comprendre els canvis que ens ofereix la natura, a través d’una activitat mensual o trimestral per aula.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9127″ ][/3d-flip-book]

Iniciació al fototrampeig

Descarrega el pdf

El bosc mediterrani és un espai on hi ha molta diversitat d’espècies d’animals. Aprendrem a reconèixer des de ven a prop diferents espècies d’ocells i mamífers a partir de les tècniques de fototrampeig.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9155″ ][/3d-flip-book]

Ocells a l'escola

Descarrega el pdf

Proposta pedagògica per a conèixer els ocells de l’entorn de l’escola i alhora comprendre la seva importància en l’ecosistema. En col·laboració amb la Fundació Astres i l’Institut Català d’Ornitologia.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”9158″ ][/3d-flip-book]

Algunes de les nostres activitats estan subvencionades pel programa “Del mar als cims” de la Diputació de Girona. Aquest programa ofereix activitats d’educació en la natura i de coneixement dels espais naturals de les comarques gironines. Els Programes Pedagògics de la Diputació de Girona tenen com a finalitat materialitzar l’aproximació dels escolars al patrimoni cultural i natural de les terres de Girona.

Contacteu amb nosaltres per més informació sobre les activitats subvencionades. 

Amb una llarga trajectòria en el món de l’educació ambiental, les nostres activitats estan orientades a l’observació, el joc, la vivència, la interpretació i la comprensió.

Volem que els alumnes, a partir del joc, amb les dinàmiques o les activitats d’estudi, puguin aprendre a gaudir de la natura i que siguin capaços d’assolir uns coneixements que els faci més respectuosos amb el món que els envolta.

Som guies acreditats del Parc Natural del cap de Creus i del Parc Natural del Montgrí i les Medes i tenim àmplia experiència en guiatges de natura al Parc Natural dels Aiguamolls i tenim gran coneixement dels Espais Naturals de les comarques Gironines.

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...