(+34) 621 21 96 34 info@gisfera.com

Disseny de l’exposició itinerant El Gat Fer, el felí dels nostres boscos

 

 

ClientInstitut Català d'HIstòria Natural
AptitudsDisseny / sensibilització
Any 2021

Disseny de l'exposició itinerant El Gat Fer, el felí dels nostres boscos

Amb l’objectiu de donar a conèixer entre la societat el gat fer i altres mamífers terrestres amb qui conviu, un conjunt de membres del Grup de Recerca en Carnívors de Catalunya (FELIS-ICHN) han creat el projecte “El Gat Fer, el felí dels nostres boscos”, que consta d’una exposició itinerant i un programa didàctic.

Des de Gisfera hem col·laborat en la creació de la proposta pedagògica, l’elaboració dels materials didàctics, el disseny de l’exposició itinerant i els materials complementaris (pòsters i imans).

L’exposició itinerant està plantejada per visitar algunes zones de la Catalunya central i oriental on es coneix la presència de gat fer. En concret, es preveu muntar-la a dotze municipis mitjans amb la intenció que la població local conegui detalls sobre la identificació i la biologia del gat fer. D’altra banda, l’alumnat de cicle superior de primària dels centres educatius presents al municipi on s’instal·li l’exposició tindrà l’oportunitat de gaudir d’una activitat de camp per descobrir l’hàbitat on viu el gat fer i aprendre a reconèixer rastres per arribar a extreure conclusions sobre quins mamífers viuen a la zona.

El projecte ha rebut una subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat i compta amb el suport de la cooperativa ambiental Gisfera i de la Fundació Barcelona Zoo.

 

Altres projectes relacionats