Ecoturisme

Serveis de turisme de natura pel sector turístic

Elaborem programes i projectes de turisme de fauna per a fomentar el turisme de natura als allotjaments.

La captació de nous clients passa per oferir propostes diferenciades i de qualitat. El turisme de natura i respectuós amb el medi és un dels principals motius en l’elecció de la destinació (Eurobaròmetre 2017).

El turisme de fauna és un dels sectors en expansió a nivell global, i per tant, representa una oportunitat molt interessant pels allotjaments rurals.

L’equip de Gisfera som especialistes en oferir serveis orientats a empreses d’allotjament turístic. Després de realitzar una visita a l’allotjament, valorarem conjuntament les possibilitats de l’espai i us fem una proposta d’accions i activitats a desenvolupar-hi.

Turisme de Natura

Construcció de Hides d’observació de fauna. Adequació de l’entorn per observació d’aus. Restauració d’espais degradats i adequació dels espais per a la seva descoberta i interpretació. Planificació estratègica.

Disseny d’itineraris

Disseny de rutes interpretatives i de sensibilització ambiental. Elaboració de continguts i tracks per GPS. Elaboració de plànols, senyalització, cartelleria i material de difusió.

Servei de guies

Fem visites guiades i programes personalitzats de visites. També formació específica per acompanyants i guies.

També fem creació de materials temàtics de fauna, flora, patrimoni, promoció ecoturística, assessorament estratègic de turisme responsable i projectes de desenvolupament rural per a entitats locals o organitacions de gestió del territori.

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...