Disseny de l’exposició itinerant El Gat Fer, el felí dels nostres boscos

Informació del projecte

Client Institució Catalana d'Història Natural
Data 2021

Descripció del projecte

Amb l’objectiu de donar a conèixer entre la societat el gat fer i altres mamífers terrestres amb qui conviu, un conjunt de membres del Grup de Recerca en Carnívors de Catalunya (FELIS-ICHN) han creat el projecte “El Gat Fer, el felí dels nostres boscos”, que consta d’una exposició itinerant i un programa didàctic.

L’exposició itinerant està plantejada per visitar algunes zones de la Catalunya central i oriental on es coneix la presència de gat fer. En concret, es preveu muntar-la a dotze municipis mitjans amb la intenció que la població local conegui detalls sobre la identificació i la biologia del gat fer. D’altra banda, l’alumnat de cicle superior de primària dels centres educatius presents al municipi on s’instal·li l’exposició tindrà l’oportunitat de gaudir d’una activitat de camp per descobrir l’hàbitat on viu el gat fer i aprendre a reconèixer rastres per arribar a extreure conclusions sobre quins mamífers viuen a la zona.

El projecte ha rebut una subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat per tal d’executar les activitats previstes al llarg de l’any 2021. També rebrà el suport de la cooperativa ambiental Gisfera i de la Fundació Barcelona Zoo.

Des de Gisfera hem col·laborat en el disseny de la proposta pedagògica, la creació dels materials, el disseny de l’exposició itinerant i els materials complementaris, com el pòster i els imans.

You are donating to : Projecte liró

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...